För vårdgivare

Kontakta oss idag!

Information till dig som vårdgivare

Vi tar emot remisser för röntgen, vi har korta väntetider för både Panorama-röntgen och CBCT. Bilderna skickas till Röntgenspecialist Fariba Boustanchi. Du får ett snabbt remissvar och bilderna på USB-sticka eller CD. Vi tar även emot remisser för implantatkirurgi. Parodontologispecialist Daniel Nebel kommer till kliniken med jämna mellanrum och utför implantatkirurgin.

Remisser skickas med fördel via Ctakt. Sök på Trelleborgs Implantatklinik.

För mer info tag kontakt med Anders Wagner, 0410-41690 eller anders@tandlakare.net

Implantat & Protetik

Har din tandläkare skickat remiss för protetik och det är lång väntetid? Eller vill du inte åka till Malmö eller ännu längre bort? Ring eller maila oss istället!

Röntgen

Har din tandläkare skickat remiss för röntgen och det är lång väntetid? Eller vill du inte åka till Malmö eller ännu längre bort? Ring eller maila oss istället!

Om oss

På mottagningen arbetar tandläkare Anders Wagner och Valentinna Vulin. Båda har många års erfarenhet av yrket och är måna om att vidareutbilda sig för att patienterna ska få den bästa vården. De assisteras av tandsköterskorna Marie Mårtensson och Titti Bengtsson som alltid gör sitt bästa för att patienterna ska må så bra som möjligt! För att våra patienter ska vara fina i munnen så har vi vår tandhygienist Jeanette Anderberg. Vid operationstillfällen är parod-specialist Daniel Nebel här och assisteras då av Helena Ahlgren.

Läs mer om våra behandlingar