För vårdgivare

Kontakta oss idag!

Information till dig som vårdgivare

Vi tar emot remisser för röntgen, vi har korta väntetider för både Panorama-röntgen och CBCT. Bilderna skickas till Röntgenspecialist Fariba Boustanchi. Du får ett snabbt remissvar och bilderna på USB-sticka eller CD. Vi tar även emot remisser för implantatkirurgi. Parodontologispecialist Daniel Nebel kommer till kliniken med jämna mellanrum och utför implantatkirurgin.

Remisser skickas med fördel via Boneprox. Sök på Trelleborgs Tand och Implantatklinik.

För mer info tag kontakt med Anders Wagner, 0410-41690 eller anders@tandlakare.net

Implantat & Protetik

Vi tar emot remisser för implantatkirurgi och protetikbehandlingar. Korta väntetider. Remisser kan skickas via Boneprox eller per post. Ring eller maila oss för mer information.

Röntgen

Vi tar emot remisser för CBCT och panorama. Korta väntetider. All röntgen granskas av röntgen-specialist. Remisser kan skickas via Boneprox eller per post. Ring eller maila oss för mer information.

Om oss

På mottagningen arbetar tandläkare Anders Wagner. Anders har många års erfarenhet av yrket och är mån om att vidareutbilda sig för att patienterna ska få den bästa vården. Han assisteras av tandsköterskorna Marie Mårtensson och Titti Bengtsson som alltid gör sitt bästa för att patienterna ska må så bra som möjligt! För att våra patienter ska vara fina i munnen så har vi vår tandhygienist Jeanette Anderberg. Vid operationstillfällen är parod-specialist Daniel Nebel här.

Läs mer om våra behandlingar