Allt från allmäntandvård till implantatbehandlingar

Vi tillhandahåller allmäntandvård, estetisk och kosmetisk tandvård, implantatbehandlingar, panorama och CBCT-röntgen och vi har genom vårt kontaktnät en snabb tillgång till specialisttandvård om det skulle behövas. Vi är självklart anslutna till Försäkringskassan.

Allmäntandvård

Vi utför självklart allmäntandvård som undersökningar, lagningar och rotfyllningar.

Tandhygienist

Tandhygienisten har en viktig roll på kliniken. Hennes arbete består till största delen av förebyggande behandlingar.

Protetik

Har din tandläkare skickat remiss för protetik och det är lång väntetid? Läs mer om hur vi kan hjälpa dig här.

Implantat

Vi erbjuder lösningar från enstaka tänder till hela käkar. All behandling utförs här på kliniken! Läs mer här!

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård innefattar allt från blekning och vita fyllningar till större behandlingar som skalfasader.

Röntgen

Vi tar emot remisser för CBCT och panorama. Korta väntetider. All röntgen granskas av röntgen-specialist. Remisser kan skickas via Boneprox eller per post. Ring eller maila oss för mer information.

Snarkskena

Vi innehar utbildning för att utföra snarkskenor eller apnéskena som det också kallas. För att göra en snarkskena krävs att du genomgått en utredning på öron, näsa och hals avdelning. Om du efter utredningen fått en remiss för en snarkskena så kan du ta kontakt med oss för att boka en tid för avtryck.

Läs mer om snarkskena

Om oss

På mottagningen arbetar tandläkare Anders Wagner och Jessica Ralvert. De har många års erfarenhet av yrket och är måna om att vidareutbilda sig för att patienterna ska få den bästa vården. De assisteras av tandsköterskorna Marie Mårtensson och Titti Bengtsson som alltid gör sitt bästa för att patienterna ska må så bra som möjligt! För att våra patienter ska vara fina i munnen så har vi våra tandhygienister Jeanette Anderberg och Melanie Johansson. Vid operationstillfällen är parod-specialist Daniel Nebel här tillsammans med Op-sköterska Linda Ynner.

Läs mer om oss