Protetik i Trelleborg

Har din tandläkare skickat remiss för protetik och det är lång väntetid? Eller vill du inte åka till Malmö eller ännu längre bort? Ring eller maila oss istället!

Boka nu

Protetik

Protetik är fasta eller avtagbara konstruktioner som ersätter förlorade tänder. Konstruktionerna kan vara tandburna eller käkbensförankrade med hjälp av ett eller flera implantat.

 

Kronor och broar är något som ligger oss varmt om hjärtat och vi har hjälpt många patienter genom åren till ett nytt leende med god funktion. Har din tandläkare skickat remiss för protetik och det är lång väntetid? Eller vill du inte åka till Malmö eller ännu längre bort? Ring eller maila oss istället! 0410-41690 Boka tid

 

Vi utför all slags protetik på kliniken. Kronor, broar, implantatbehandlingar och även avtagbara konstruktioner. Vi lämnar tre års garanti på fast protetik och ett års garanti på avtagbar.

Vår erfarenhet och att vi använder oss av några av de bästa tandtekniska laboratoriumen i Sverige borgar för att du får bästa möjliga resultat. Vi lämnar alltid kostnadsförslag.

Protetik hos Trelleborgs Implantatklinik

Kontakta oss

Vi har öppet måndagar, onsdagar och torsdagar från 08.00 till 17.30. På tisdagar och fredagar har vi öppet 08.00 till 14.00.

 

Vårt telefonnr är: 0410-41690

E-mail: bokatid@tandlakare.net

Läs mer om oss